Yritysesittely

Varmuusvarasto.fi

Varmuusvarasto.fi logo

Tuotevalikoima

Varmuusvarasto.fi myy poikkeus- ja hätätilanteiden varusteet ja suojaimet kotiin, työpaikalle ja matkalle.

Avullamme voit varautua ennalta modernin urbaanin maailman globaaleihin uhkiin, kuten luonnonmullistuksiin, ympäristökatastrofeihin, tautiepidemioihin, konflikteihin, sähkön- ja vedenjakelun katkoihin sekä muihin yhteiskuntainfrastruktuurin toimintahäiriöihin.

Tuoteryhmät

Elektroniikka

Hätätilanteiden välttämättömät elektroniset laitteet, kuten sähköverkosta ja paristoista riippumattomat hätäradiot, valaisimet, laturit ja tarvikkeet.

Hygienia

Henkilökohtaiseen, saniteetti- ja elintarvikehygieniaan liittyvät tuotteet.

Selviytyminen

Selviytymisvälineet ja -materiaalit, kuten työkalut, suojat sekä tulenteko- ja viestintätarvikkeet.

Suojaimet

Henkilökohtaiset suojautumisvälineet ja tarvikkeet, kuten suun, nenän ja silmien suojaimet, suojakäsineet ja suojapuvut.

Terveydenhoito

Terveydenhoitoon ja ensiapuun liittyvät tuotteet, välineet, materiaalit ja kirjallisuus.

Yritys

Varmuusvarasto.fi -verkkokaupan toiminnasta vastaa Preparator Oy. Preparator Oy on yksityinen perheyritys, jolle jokainen asiakas on aidosti tärkeä. Me palvelemme kaikkia asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja luottamuksella.

Toimipisteemme sijaitsee Salossa, Varsinais-Suomessa, hyvien kuljetusyhteyksien välittömässä yhteydessä. Tarkemmat yhteystietomme löytyvät erilliseltä Yhteystiedot -sivulta.

Ympäristö- ja yritysetiikka

Pyrimme kaikessa toiminnassamme olemaan hyvä “yrityskansalainen” ja toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti sekä lakien ja hyvien tapojen mukaisesti. Samaa odotamme toimittajiltamme ja yhteistyökumppaneiltamme.