Tulukset ja magnesium-sytyke

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa, saldo 6-25 kpl

11,45 €
TAI

Kuvaus

Iskurauta sekä sytytyspuikko, joka on kiinnitetty magnesium-palaan, josta voidaan veistää hitusia sytykkeeksi.

Tulukset ja magnesium-sytyke

Avaa ja sulje iso kuva tuplaklikkaamalla

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Tulukset ja magnesium-sytyke
  • Tulukset ja magnesium-sytyke - vertailu

Kuvaus

Tuluksia voidaan käyttää satoja tai jopa tuhansia kertoja uudestaan ja uudestaan vaikeimmissakin olosuhteissa. Tulukset toimivat tuulessa, märkänä ja kaikissa korkeuksissa.

Näiden tuluksien sytytyspuikko on kiinnitetty 50 x 25 x 10 mm kokoiseen magnesium-palaan. Mukana toimitettava iskurauta  on n. 8 cm pätkä rautasahan terää. Sen terällä tai muulla metalliesineellä, kuten veitsellä, raaputetaan tai veistetään magnesium-palasta hitusia tai lastuja sytytettävään kohteeseen. Iskuraudan hammastuksella tai esim. veitsen hamaralla sytytyspuikkoa iskien tuotetaan kipinöitä, jotka sytyttävät magnesium hituset. Hituset palavat tuhansien asteiden lämpötilalla ja sytyttävät puolestaan vaivatta nuotiosytykkeet. Tuluksien kipinöitä voi käyttää myös suoraan sytytysnesteen, nestekaasun tms. helposti syttyvät materiaalin sytyttämiseen. Kirkkaat kipinät toimivat tarvittaessa myös signalointivälineenä.

Iskurauta ja magnesium-pala/sytytyspuikko on yhdistetty toisiinsa lyhyellä palloketjulla, jonka voi käytön aikaisen käsittelyn helpottamiseksi halutessaan irrottaa ja laittaa käytön jälkeen taas takaisin paikkaansa. Ketjun voi niin ikään korvata toisella pidemmällä kiinnityksellä tai tuluksien osat säilöä irrallisina.

Lisätiedot

Valmistuttaja BCB International Ltd, UK
Tuotekoodi CN331
Pituus 5 cm, iskurauta n. 8 cm
Leveys 1 cm
Korkeus 27 mm
Tuotteen paino 25 g
Kirjetoimitus mahdollinen Kyllä

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaamaan asiasanoja. 'Yhdistä sanoja lauseiksi heittomerkeillä'.