Toimitusehdot

Voimassa 1.12.2015 alkaen. Oikeus toimitusehtojen muutoksiin pidätetään.

Varmuusvarasto.fi -verkkokaupan toiminnasta vastaa Preparator Oy (Y-tunnus: 2334047-0). Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille maailmanlaajuisesti.

Hinnat

Hinnat on ilmoitettu euroissa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ellei toisin mainita. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Jos sivuston hinta- tai muissa tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai muita virheitä, Preparator Oy ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Asiakas voi tällöin päättää, haluaako hän toimituksen korjatuin tiedoin, vai peruuttaako hän tilauksen.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Internetin kautta osoitteessa www.varmuusvarasto.fi

Tilauksen tuotteiden kokonaissummaan lisätään toimituskulut asiakkaan valitsemien toimitus- ja maksutapojen mukaisesti. Ennen tilauksen syntymistä asiakkaalle esitetään tilausyhteenveto, joka sisältää mm. loppusumman ja sen erittelytiedot. Uuden tilauksen vastaanottamisesta lähetetään asiakkaalle tilausvahvistus sähköpostitse.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustavat ja -hinnat

Tilauksen yhteydessä asiakas voi valita toimitustavan kulloinkin listatuista vaihtoehdoista. Samassa yhteydessä asiakkaalle esitetään myös kunkin toimitustavan mahdollinen toimituskulun lisämaksu. Asiakas voi tarkistaa tilauksensa toimituskustannukset tilausyhteenvedosta ennen tilauksen loppuhyväksyntää. Paketin lähetystunnus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Tuotteita voi noutaa varastolta Salosta vain erikseen sovittuna aikana. Lisätietoja erilliseltä Toimitustavat -sivulta. Pidätämme oikeuden lähettää pienet lähetykset kirjeenä. Pidätämme oikeuden lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset postiin.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika vaihtelee tilaukseen sisältyvien tuotteiden mukaan. Varastossa olevat tuotteet keräillään ja lähetetään pääasiallisesti seuraavana arkipäivänä. Tällöin toimitusaika on 2-3 päivää siitä, kun Preparator Oy saa tiedon asiakkaan tilauksesta. Tilapäisesti loppuneiden tuotteiden tai muiden tilaustuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 viikkoa.

Jos toimitukseen tulee odottamattomia viivytyksiä, Preparator Oy pyrkii ottamaan asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman pian, ja neuvottelemaan asiakasta tyydyttävän ratkaisun. Tilaus voidaan esim. toimittaa osissa niin, että saatavilla olevat tuotteet toimitetaan aikaisemmin, ja viivästyneet tuotteet lähetetään erikseen myöhemmin ilman lisäkustannuksia asiakkaalle.

Jos jonkin tuotteen saatavuus toimittajalta loppuu kokonaan tai pitkittyy kohtuuttomasti (yli 30 päivää), pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Asiasta pyritään aina ensin neuvottelemaan asiakkaan kanssa. Jos toimitusaika pitkittyy yli 30 päivän, myös asiakkaalla on oikeus perua tilaus kokonaan tai osittain.

Tilauksen tilaan liittyvistä muutoksista, kuten paketin lähettämisestä, informoidaan asiakasta sähköpostin kautta. Toimituspakkauksen mukana asiakkaalle toimitetaan tulostettu lähetyslista.

Maksutavat ja -kustannukset

Tilauksen yhteydessä asiakas voi valita maksutavan kulloinkin listatuista vaihtoehdoista. Samassa yhteydessä asiakkaalle esitetään myös kunkin maksutavan mahdollinen lisämaksu.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Preparator Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lisätietoja erilliseltä Maksutavat -sivulta.

Lasku yritys- ja yhteisö-asiakkaille

Yritys- ja yhteisöasiakkaat voivat hakea laskutussopimusta, jolloin tilauksen voi valita maksaa verkko-, sähköposti- tai paperilaskulla.

Lisätietoja sekä hakemuslomake erilliseltä Laskutussopimus -sivulta.

Tuote- ja takuupalautukset

Kuluttaja-asiakkaalla on etämyyntiä koskevan lainsäädännön mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa toimituksen saapumisesta. Yritys- ja yhteistöasiakkailla ei ole vastaavaa oikeutta, vaan tilauksen peruuttamisesta neuvotellaan erikseen.

Tavaran myyjää koskee kuluttajalainsäädännön mukainen virhevastuu. Mahdollisesta lisätakuusta kerrotaan erikseen tuotteen tiedoissa. Paketin mukana lähetetty lähetyslista toimii takuutodistuksena. Virhevastuuseen ja lisätakuuseen perustuva palautusoikeus myönnetään sekä kuluttaja- että yritys- ja yhteisöasiakkaita.

Kuluttaja-asiakkaille tuotteiden palauttaminen on ilmaista sekä takuu- että peruutustapauksissa. Yritys- ja yhteistöasiakkailla palauttaminen on ilmaista takuupalautuksissa. Ole yhteydessä myyjään ennen palautuksen lähettämistä lisäohjeiden saamiseksi.

Käytä tuote- ja takuupalautukseen Postin Asiakaspalautus 14 -pakettikorttia. Säilytä pakettikortin itsellesi jäävä kappale huolella. Liitä palautukseen toimituksen mukana saamasi lähetyslista tai sen kopio.

Katso tarkempia lisätietoja erilliseltä Takuu ja palautukset -sivulta.

Yksityisyys ja tietosuoja

Kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä ja tietosuojaa sekä noudatamme Suomen Henkilötietolakia. Katso lisätietoja erillisestä henkilötietolain mukaisesta rekisteriselosteesta.