Freeplay Companion

Saatavuus: Varastossa, saldo 6-25 kpl

39,95 €
TAI

Kuvaus

Aurinkokennolla, latauskammella, USB-johdolla tai verkkolaturilla ladattava AM/FM-radio ja LED-valaisin, jonka kampidynamoa voidaan käyttää myös matkapuhelimen lataamiseen.

Freeplay Companion

Avaa ja sulje iso kuva tuplaklikkaamalla

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Freeplay Companion
  • Freeplay Companion - kuljetus- ja säilytysasennossa
  • Freeplay Companion - etupaneeli
  • Freeplay Companion - takaosa
  • Freeplay Companion - Companionin lataus erillisellä verkkolaturilla (kuvassa Nokia-matkapuhelimen laturi)

Kuvaus

Hätätilanteen kaikki välttämätön elektroniikka yksissä kuorissa ja aina toimintavalmiina. Kuuntele AM/FM-radiosta viranomaistiedotteita ja uutisia. Käytä taskulamppuna. Lataa matkapuhelin. Tämä monitoimilaite ei ole riippuvainen paristoista, akuista tai verkkovirrasta. Soveltuu erinomaisesti myös ympäristöystävälliseksi jokapaikan matkaradioksi kotiin, mökille ja matkoille.

Freeplay Companion -hätäradion sisäisen Ni-MH -akun voi ladata sisäänrakennetulla aurinkokennolla tai kampidynamon latauskammella. Lataamiseen voi käyttää myös tietokoneen USB-porttia erillisellä USB-johdolla. Ladata voit myös erillisellä verkko- tai autolaturilla, kuten jo olemassa olevalla Nokian verkko- tai autolaturilla mini-USB -liitinsovittimen avulla.

AM/FM-radio

Radion käyttö on helppoa. Radio kytketään päälle äänenvoimakkussäädintä kääntämällä. Samalla voidaan säätää sopiva äänenvoimakkuustaso. AM- tai FM-taajuusalue valitaan kytkimestä. Vastaanotettavan radiokanavan taajuus säädetään kierrettävästä viritysnupista. Radion etureunassa oleva osoitin näyttää kulloinkin säädetyn taajuuden. FM-aluetta (88-108 MHz) varten radiossa on säädettävä teleskooppiantenni. AM-alueelle (520-1700 kHz) on oma sisäänrakettu ferriitiantenninsa. Täyteen ladattu akku antaa noin kaksitoista tuntia yhtämittaista radionkuunteluaikaa.

LED-taskulamppu

Laitteen valaisin-toiminto käyttää kolmea kirkasta mutta vähän virtaa kuluttavaa LED-lamppua. Taskulamppu kytketään päälle ja pois laitteen päällä olevasta painokytkimestä. Täyteen ladatulla akulla LED-lamppu valaisee yhtämittaisesti noin 16 tuntia.

Matkapuhelinlaturi

Laitteen mukana toimitettavan latausjohdon päässä on standardi USB type-A naarasliitin, jollaisia on esim. tietokoneissakin. Matkapuhelimen tai muun ladattavan laitteen oman USB-latausjohdon voi kytkeä suoraan Companionin latausjohdon jatkoksi, eikä muita erillisiä sovittimia tarvita.

Kytke latausjohto laitteen perässä kumisen suojan alla olevan matkapuhelinlatauksen liittimen ja matkapuhelimen latausliittimen välille. Kierrä latauskampea tasaisella nopeudella. Matkapuhelimen latausilmaisin aktivoituu latauksen merkiksi. Minuutin mittainen matkapuhelimen lataus kampea pyörittämällä antaa noin 2-3 minuuttia puheaikaa mm. matkapuhelinmallista riippuen.

Kampidynamon latauskampi

Käännä latauskampi kuljetusasennosta käyttöasentoon. Pidä radiota toisessa kädessä ja kierrä kampea tasaisella nopeudella kumpaan tahansa suuntaan. Latauksen merkkivalo palaa tasaisesti, kun kierrosnopeus riittää akun lataamiseen. Yhden minuutin mittainen lataus latauskampea kiertäen antaa noin 20 minuuttia radionkuunteluaikaa tai noin 30 minuuttia taskulampun valoa.

Aurinkokenno

Aseta laite auringonvaloon. Suuntaa laitteen päällä oleva aurinkokenno kohti aurinkoa. Jos auringonpaiste on kyllin voimakasta, aurinkokennon kehittämä virta riittää radion käyttövoiman lisäksi samaan aikaan myös akun lataamiseen. Yhden tunnin lataus aurinkokennolla antaa noin yhden tunnin radionkuunteluaikaa, kun laitetta ei käytetä lataamisen aikana.

USB-johto, verkkolaturi tai autolaturi

Kytke erillinen USB-johto tietokoneen standardin USB-portin ja laitteen perässä kumisen suojan alla olevan mini-USB -latausliittimen välille. Kokonaan tyhjän akun täyteen lataaminen tietokoneen USB-liittimestä kestää noin 10 tuntia.

Tai kytke latausliittimeen verkko- tai autolaturin johdon mini-USB -liitin. HUOM: Voit käyttää lataamiseen jo olemassa Nokian verkko- tai autolaturiasi, jossa on iso 3,5 mm latausplugi, kun hankit lisävarusteeksi mini-USB -liitinsovittimen.

Latauksen merkkivalo palaa, kun akku latautuu.

Kuulokeliitin

Erillisiä kuulokkeita käyttämällä radiota voi kuunnella muita häiritsemättä tai meluisassa ympäristössä. Kytke kuulokkeiden plugi radion päässä olevaan standardiin 3.5 mm kuulokeliittimeen. Kuulokkeiden kytkeminen mykistää radion oman sisäänrakennetun kaiuttimen automaattisesti.

Lisätiedot

Valmistuttaja Freeplay Energy Ltd, UK
Malli Companion
Tuotekoodi 6008553002438vv
Takuu 12 kk
Kirjetoimitus mahdollinen Ei
Tuotteen paino 0.224
Pituus 129 mm
Leveys 50 mm
Korkeus 63 mm
Lataus verkkolaturilla Kyllä, hankitaan erikseen
Lataus 12V-laturilla Kyllä, hankitaan erikseen
Lataus USB-johdolla Kyllä, hankitaan erikseen
Dynamo Käsikampi
Aurinkokenno Kyllä
Akkutyyppi Sisäinen erikoisakku
Verkkolaturin pistoketyypit -
Vesitiivis Ei
Kaiutin Kyllä
Kuulokeliitin Kyllä
Radion tyyppi AM/FM
Ulkoisten laitteiden latauksen käyttövoima Kampidynamo
Kännykän tms. ulkoisen laitteen lataus Kyllä
USB-laitteen lataus Kyllä
12V-laitteen lataus Ei
Vakiona toimitettavat latausliittimen sovittimet USB Type A naaras
Ulostulojännite 5 V
Suurin ulostulovirta -
Valaisintekniikka LED
Valokeila Kohdevalo
Vilkkutoiminto Ei

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Latausliittimen sovitin - USB mini-B 5-pin

Latausliittimen sovitin - USB mini-B 5-pin

1,95 €
     

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaamaan asiasanoja. 'Yhdistä sanoja lauseiksi heittomerkeillä'.