Maksutavat ja -kustannukset

Asiakkaiden valittavana on kattava valikoima turvallisia ja helppoja maksutapoja.

Kuluttaja- sekä yritys- ja yhteisöasiakkaat

Verkkopankki

Aktia, Handelsbanken, Nordea Pankki, Osuuspankki, Paikallisosuuspankki, Sampo Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Tapiola Pankki, Ålandsbanken

Asiakas maksaa tilauksen omassa tutussa ja turvallisessa verkkopankissaan omilla verkkopankkitunnuksillaan tilauksen lopuksi. Käytettävissä ovat kaikki suomalaiset verkkopankit: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea Pankki, Osuuspankki, Paikallisosuuspankki, S-Pankki, Säästöpankki, Tapiola Pankki ja Ålandsbanken.

Verkkopankkimaksu suoritetaan asiakkaan omassa verkkopankissa. Luottamuksellisia verkkopankkitietoja siirtyy vain asiakkaan ja tämän pankin välillä suojatun SSL-yhteyden kautta.

Verkkopankkimaksu on asiakkaalle ilmainen.

Luotto- ja maksukortti

Visa, Visa Electron, MasterCard, Verified by Visa, MasterCard SecureCode

Asiakas maksaa tilauksen Visa-, Visa Electron-, MasterCard- tai Eurocard-luotto- tai maksukortillaan. Luottamuksellisia korttitietoja siirtyy vain asiakkaan ja korttioperaattorin välillä suojatun SSL-yhteyden kautta.

Luotto- ja maksukorttimaksu on asiakkaalle ilmainen.

Postiennakko

Postiennakko

Postiennakko on käytettävissä, jos toimitustavaksi on valittu Postin Postipaketti tai Pakettiautomaatti. Asiakas lunastaa paketin postista maksamalla tilauksen loppusumman postiennakkomaksuna paketin luovuttamisen yhteydessä. Pakettiautomaatilla postiennakon maksu suoritetaan automaatin korttimaksupäätteellä. Postiennakkomaksun lisäkulut lasketaan mukaan tilauksen loppusummaan. Asiakas voi tarkistaa tilauksensa postiennakkolisät verkkokaupan tilausyhteenvedosta ennen tilauksen loppuhyväksyntää. Postiennakko on rahoituspalvelu, jonka ALV-luokka on 0%.

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta myöhempiä tilauksia postiennakkolla, jos asiakas on jättänyt noutamatta aiemman postiennakkotilauksen.

Postiennakkolisä on 4,95 €

Lisätietoja Postin sivustolta.

Vain yritys- ja yhteisöasiakkaat

Laskutus

Yritys- ja yhteisöasiakkaamme voivat hakea laskutussopimusta. Laskutussopimus mahdollistaa tilausten maksamisen verkko-, sähköposti- tai paperilaskulla.

Maksuehdot 14 päivää netto, viivästyskorko 11,5%, muistutusmaksu 6 €.

Tilauksen loppusummaan laskussa lisättävät mahdolliset lisät: paperilasku 2 €, pienlaskutuslisä alle 50 € tilauksissa 5 €. Verkko- tai sähköpostilasku 0 €.

Lisätietoja laskutuksesta sekä laskutussopimuksen haku.