Liekitön aterianlämmityspussi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa, saldo 1-5 kpl

Normaali hinta: 3,29 €

Erikoishinta: 2,99 €

TAI

Kuvaus

Kypsän ruuan sekä juomien kuumentamiseen tarkoitettu lämmitinpussi. Aktivoidaan vedellä. Toimii ilman liekkejä ja savua. Helppo ja turvallinen. Pussista ei vapaudu tuoksuja ympäristöön tai makua lämmitettävään ruokaan.

Liekitön lämmityspussi

Avaa ja sulje iso kuva tuplaklikkaamalla

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

 • Liekitön lämmityspussi
 • Liekitön lämmityspussi- etiketti

Kuvaus

Lämmitä ateria tai juoma nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti. Pelastus-, avustus- ja sotilasorganisaatioiden laajasti käyttämä tuote sopii erinomaisesti myös yksityishenkilöiden käyttöön.

Lämmityspussi toimii ilman liekkejä ja savua, eikä se sisällä magnesiumia. Siksi pussista ei vapaudu tuoksuja ympäristöön huomiota herättämään. Se ei myöskään aiheuta sivumakuja lämmitettävään ruokaan.

Kypsää nautittavaksi valmista ruokaa tai juomaa sisältävä n. 15 cm x 20 cm kokoinen alumiini- tai muovipussi tai muu vastaava tiivis ja kuumuutta kestävä litteä pakkaus laitetaan lämmityspussiin. Lämmityspussiin kaadetaan n. 45 ml vettä, jolloin pussissa oleva lämmityselementti alkaa kuumentua. Noin 12 minuutin kuluttua ruoka-annos on lämminnyt ja valmis nautittavaksi.

Aterian kuumentamisen jälkeen lämmityspussi on lämmin vielä noin 20-30 minuutin ajan, jolloin sitä voi käyttää kylmässä säässä lämmittimenä esim. takin alla.

Tuotteessa on englannin- ja ranskankieliset painatukset (ks. kuva). Suomenkieliset käyttöohjeet alla:

 1. Revi lämmityspussi auki ylemmän repäisymerkin (lovi pussin reunassa, nuolimerkit sekä "Tear here" -teksti) kohdalta. Laita avaamaton ruoka- tai juomapakkaus pussi sisällä olevan lämmityselementin päälle.
 2. Kaada lämmityspussiin vettä alareunan täyttömerkkiin (aaltoviiva sekä "Fill to line only" -teksti) asti. Sopiva vesimäärä on noin 45 millilitraa. Noudata suurta varovaisuutta - pussi kuumenee ja tuottaa kuumaa höyryä nopeasti.
 3. Sulje lämmityspussi taittamalla sen yläosa kaksin kerroin niin, että ateriapakkaus ja lämmityselementti jäävät lämmityspussin sisälle päällekäin.
 4. Tehosta lämmitysvaikutusta laittamalla lämmityspussi esim. aterian pahvipakkauksen, vaatekappaleen tms. sisälle kuumennuksen ajaksi. Pidä lämmityspussia vaakatasossa. Varmista että lämmityselementti on aterian alla.
 5. Noin 12 minuutin kuluttua ruoka on kuumentunut nautittavaksi. Revi lämmityspussi auki sen toisen  repäisymerkin kohdalta ja poista ruokapakkaus lämmityspussista.
 6. Avaa ruokapakkaus. Syö varovasti - ruoka saattaa olla hyvin kuumaa.

Huomautuksia

 • Avattussa pakkauksessa ruoka alkaa pilaantua nopeasti. Säilytä syömättä jäänyt ruoka asianmukaisesti esim. jääkaapissa.
 • Aktivoitu lämmityspussi tuottaa lämpöä ja höyryä.
 • Älä käytä avotulen lähellä.
 • Käytä hyvin tuuletetussa ympäristössä.
 • Aktivoitua pussia ei tule sulkea uudelleen täysin ilmatiiviisti.
 • Älä käytä vahingoittunutta lämmityspussia.
 • Lämmityspussi tai sen osat eivät sovellut ihmisravinnoksi.
 • Käytetty lämmityspussi voidaan hävittää kotitalousjätteiden joukossa. Käyttämätön lämmityspussi tulee aktivoida vedellä ennen sen hävittämistä. Ethän roskaa ympäristöä.
 • EI LASTEN ULOTTUVILLE!

Lisätiedot

Valmistuttaja Canland UK (Hot Pack) Ltd
Tuotekoodi CN220B
Pituus 340 mm
Leveys 190 mm
Korkeus 4 mm
Tuotteen paino 41 g
Kirjetoimitus mahdollinen Kyllä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Kokoontaittuva vesikanisteri 10L

Kokoontaittuva vesikanisteri 10L

5,99 €
Lusikka-haarukka-veitsi-tölkinavaaja -yhdistelmä

Lusikka-haarukka-veitsi-tölkinavaaja -yhdistelmä

5,95 €
Kokoontaittuva tölkinavaaja

Kokoontaittuva tölkinavaaja

1,25 €
Kenttäpullo ja muki

Kenttäpullo ja muki

5,95 €

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaamaan asiasanoja. 'Yhdistä sanoja lauseiksi heittomerkeillä'.